Ingyenes házhozszállítás

80.000,- Ft érték felett

Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, PayPal

Egészségpénztári vásárlás

Könnyen, egyszerűen

Bemutatótermünk Szegeden

Közel 20 év tapasztalat

Blog

Hogyan válasszam ki a megfelelő ágyrácsot?
05
Ápr

A nyugodt, pihentető alvás, gerincünk megfelelő alátámasztása és a testsúly megfelelő eloszlatása szempontjából is kiemelten fontos, hogy strapabíró, minőségi ágyrácsot válasszunk, ami segíti a matrac és az ágy szellőzését is. Bejegyzésünkben bemutatjuk Önnek azokat a szempontokat, amelyeket érdemes figyelembe venni a megfelelő modell kiválasztásához.   

 

 

Törölközők mosása és gondozása
29
Jún

Tippek a higiénia és az élettartam megőrzéséhez. Ebben a cikkben megosztunk néhány hasznos tippet, hogy hogyan tarthatod törölközőidet tisztán, színesen és puhán!

Pehely és toll
23
Jún

Cikkünkben bemutatjuk a pehely és toll lényegbeli különbségeit. Emellett elmeséljük, hogy mitől olyan különleges a magyar libapehely! 

Miért fontos az alvásklíma?
14
Jún

Hallott már az alvásklimatizáció fontosságáról? Szeretnénk ha javítaná az alvásminőségét, hiszen nagy hatással van az egészségére és a mindennapi teljesítményére! A minőségi, és folyamatos éjszakai pihenés elengedhetetlen teste regenerálódásához. 

Fekhely történelem by Billerbeck
23
Febr

Mindenkinek születése pillanatától szüksége van az alvásra, így közvetlen kapcsolatban áll magával a hellyel is, ahol ezt az időt eltölti. Manapság ezt a nyugati világban ágynak nevezzük, de hol is kezdődött minden?

Hogyan ébredj kipihenten egy fárasztó nap után...
08
Febr

Szülőnek lenni a lehető legcsodálatosabb dolog, de olykor eljön az a pont, amikor teljesen kimerültnek, elveszettnek érezzük magunkat, és semmire sem vágyunk, csak hogy elmenekülhessünk a világ elől egy lakatlan szigetre.

Matrac választás a család legkisebb tagjának!
23
Jan

A gyerekágy fontos szerepet játszik az új családtag életében, hiszen ott tölti majd idejének nagy részét. A babák életük első hónapjaiban akár 17 órát is alszanak, így fontos, hogy a csöppség komfortosan érezze magát. Ha a baba boldog, a mama is boldog!

Mi pont ebben fogunk neked segíteni a cikkünkben, hogy könnyebb legyen a dolgod!

Végre egy hely, ahol simán ágyba bújhat – többször is!
09
Jan

Ha megint úgy ébredt fel, hogy sajog a háta, fáj a dereka, számoljon a következményekkel! Az elgyötört éjszaka után nem lesz könnyű napja. De ennél is nagyobb baj, hogy a gerincoszlopa előbb-utóbb tönkremegy. Mit tehet ellene?

Derékfájdalmak és matracválasztás
19
Dec

A matracválasztás egy igen szubjektív dolog. Hogy kinek melyik a jó matrac, nagyon eltérő, és embereként megosztó. Viszont van néhány ,,recept” , ami egyaránt hasznos lehet bárki számára.

Az egészséges alvás ortopédia szempontjai
06
Dec

Miért is fontos része a kielégítő alvás az egészségünk szempontjából? A szervezetünk ebben az időszakban „pihen”, és „energiát tankol” a következő napra. Adunk néhány tippet, ami segíthet Önnek a megfelelő fekhely kiválasztásában! 

Természetes szál tölteteink 2. rész
15
Nov

Teveszőr, alpaka és bárány-, illetve juh gyapjú.

Természetes szál tölteteink 1. rész
02
Nov

Pamut, a len és a vadselyem töltet. Mit is érdemes tudni ezekről az anyagokról pontosan? Az alábbi cikkünk elolvasása után választ kaphatnak ezekre a kérdésekre.

MILYEN A JÓ PÁRNA?
12
Okt

Mire érdemes odafigyelni párnaválasztáskor? Cikkünk segít, hogy könnyebb legyen kiválasztani a megfelelőt! 

Miért vásároljunk újra-új alapanyogból készült termékeket?
02
Szept

A fenntarható technológiával előállított termék(ek) vásárlásával a jövőnkről gondoskodunk! Hiszen minden tettünk nyomot hagy a világban. Életünk hétköznapi döntésein múlik, hogy milyenné formáljuk bolygónkat.

Billerbeck termékek
25
Júl

,,Az elmúlt csaknem egy évszázad során a termékfejlesztéseinkkel minden egyes ember számára elérhető, ideális alváskörülményeket biztosító termékpalettát hoztunk létre."  - Üde, innovatív, életigenlő, ízlésesen érzéki, divatos, trendi.  -

A JÓ MATRAC ISMÉRVEI
27
Jún

Vegyük sorba, hogy mitől jó a matrac! Kemény vagy puha? Drága vagy olcsó? 

Egészségpénztári vásárlás
13
Máj

Vásároljon Ön is az AlvásStúdió-ban és webáruházainkban matracot, párnát, paplant, matracvédőt egészségpénztárra, egészségpénztári számlája terhére!

ALVÁSSTÚDIÓ MEMORY TERMÉKCSALÁD
20
Ápr

AlvásStúdió Memory Program™

Az AlvásStúdió saját fejlesztésű termékcsaládja, ami ötvözi a több éves tapasztalatot és a iparág legújabb vívmányait. 

MI AZ HOGY MEMORY FOAM (EMLÉKEZŐHAB)
03
Márc

Azt mondják, hogy memory (visco elasztikus hab) a legnagyobb áttörést jelentette az alvásiparban, amióta rugók kerültek bevezetésre a matracokba 1925-ben. 

MEMÓRIA HAB ÉS AZ ALLERGIA
06
Jan

A memória hab termékeket gyakran hipoallergénként is hirdetik, de ez nem jelenti azt, hogy nem okozhat allergiás reakciót. Ez csak azt jelenti, hogy az allergiás reakciók kialakulásának esélyét minimálisra csökkentették.

HOGYAN TALÁLJUK MEG A LEGJOBB MEMÓRIA HABOS MATRACOT HÁTFÁJÁSRA
21
Febr

Mielőtt megveszed az új memória habmatracot, ki kell próbálnod, hogy tapasztald keményebb, vagy puhább matrac szükséges-e a fájó hátadnak, illetve derekadnak.

 

HOGYAN TISZTÍTSUK A MEMORY HABOT
11
Dec

Tisztítsa a memória párnát / matracot mosószerrel! Mosógépben való mosástól a párna tönkre megy, így kézi tisztítás szükséges! Megmutatjuk lépésről lépésre! 

HOGYAN LEHET MEGSZABADULNI A MEMORY HAB KELLEMETLEN SZAGÁTÓL?
22
Nov

Amire szükség lesz: ventilátor, levegőtisztító, permetező flakon, fehér ecet, macskaalom.

Kezdjünk bele! 

 

KÜLÖNBSÉGEK MEMORY FELÜLETJAVÍTÓK KÖZÖTT
02
Okt

A memória habos felületjavító enyhíti a nyomáspontokat a pihentetőbb alvás érdekében. Érdemes vásárláskor a következőkre odafigyelni: sűrűség, szilárdság, vastagság, összeállítás. 

MEMÓRIA HAB AZ EGÉSZSÉGÉRT
15
Szept

Az alvás számos csodatévő hatást gyakorol az egészségre, emiatt is fontos az a tény, hogy az életünk egyharmadát alvással töltjük. Hogy megérthessük a kényelmes alvás jelentőségét, meg kell értenünk az alvás jótékony hatásait.