Ingyenes házhozszállítás

80.000,- Ft érték felett

Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, PayPal

Egészségpénztári vásárlás

Könnyen, egyszerűen

Bemutatótermünk Szegeden

Közel 20 év tapasztalat

Blog

ALVÁSSTÚDIÓ MEMORY TERMÉKCSALÁD

2022.04.20 14:07
ALVÁSSTÚDIÓ MEMORY TERMÉKCSALÁD

AlvásStúdió Memory Program™

Az AlvásStúdió saját fejlesztésű termékcsaládja, ami ötvözi a több éves tapasztalatot és a iparág legújabb vívmányait. 

 

MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKCSALÁD

 

VÉGE A HÁTFÁJÁSNAK!

A Memory Programunk matracait speciálisan olyan személyek részére fejlesztettük ki, akiknél gyakori a gerinc és hátfájás. A hát, és gerincbántalmak közel felét a nem megfelelő ágybetét (matrac) okozza. A gerincoszlop tehermentesítése, és a törzs izomzatának ellazulása csak akkor jön létre, ha a különböző testrészek alátámasztása egyedileg történik pl.: a derekat könnyedén alátámasztja, a vállat gyengéden befogadja.

 

AlvásStúdió Memory Program™A Memory Programunk termékeinek legfontosabb tulajdonsága, hogy a memory habok rendkívül lassúak, illetve rugalmatlanok. Ezáltal képesek elnyelni a külső mechanikai behatásokat, és nagymértékben csökkentik a nyomáspontokat.

A habrendszer nyitott molekula szerkezete úgy lett kialakítva, hogy a testhőmérséklethez a legközelebb eső (34-35°C) hőfokon vegye fel leginkább rugalmatlan állapotát, így biztosítva a maximális nyomáselosztást. Ez azt jelenti, hogy a testhőmérséklettel érintkezve az anyagszerkezet meglágyul.

 

Biztosítja az emberi testre a matrac, vagy párna által kifejtett nyomás egyenletes elosztását, amely a vérkeringésre is pozitív hatást gyakorol. A testet egyúttal optimális helyzetben rögzíti, csökken a forgások gyakorisága, amellyel nagyban hozzájárul a nyugodt alváshoz.

Termékcsaládunk különlegessége a 60 kg/ m3-es habsűrűség, ami már egy nagyon jó minőségű memóriahabot foglal magába. Ez a szám különösen fontos memória habos matrac vásárlása során. 40-es habok az úgynevezett áruházi habok. Általában multinacionális cégek forgalmazzák, mert ezeknek a legkedvezőbb az áruk, de minőségük megkérdőjelezhető.

A piacon levő legtöbb memóriahabos matrac 50 kg/m3-es habsűrűséggel rendelkezik, így ezért is kivételesnek számít a 60 kg/m3-es habsűrűség, hiszen mindenki számára megfizethető kategóriába tartozik a csúcsminőségű 95-100 kg/m3-es kategóriával ellentétben. 

A termékeinket a pontos méretre, és magasságra öntik az üzemben, nem pedig ipari tömbökből szabják le a végfelhasználóknak. Így állíthatjuk, hogy kézműves technológia jellemzi ezeket a típusú memory habos árucikkeket,  nagy gondossággal figyelve arra, hogy kiváló minőségű terméket kapjanak ügyfeleink.

 

Az Alvásstúdió Memory Program™ Matrac hosszú távon segít Önnek a teljes értékű alvás feltételeinek megteremtésében!

Klikkeljen és vásároljon kedvező áron az Alvásstúdió Memory Program párnái és matracai közül!

RÉSZLETESEBBEN...

Az egészségügyi ismérvek mind szerepet játszottak a Memory matracok tervezésénél, és kivitelezésénél. Olyan fekvőfelület kialakítására van szükségünk, mely figyelembe veszi az emberi test sajátos formáit, és súlyeloszlását. Ebben az ergonomikus szempontok a döntőek, melynek lényege: személyre szabott kényelem, és az anatómiai sajátosságok érvényre juttatása.

AlvásStúdió Memory Program™A matrac gyakorlatilag egy flexibilis formázott habszivacs, és egy memory réteg speciális kombinációjából készül, mely több zónára osztva támasztja alá a pihenni vágyó testet, egyenletesen elosztva a ránehezedő súlyt. A NASA által, az űrkutatás területén kifejlesztett ún. Memory Foam (emlékező hab) egyik nagy előnye, hogy a test nyomásának elnyelésével ellazulnak a nyak-, váll- és a hátizmok - s mindeközben megfelelően alátámaszt - (ezért csökkennek az ízületi fájdalmak, vagy el is tűnhetnek, illetve megszűnik az elfekvés, fejfájás, zsibbadás), jobb a vérellátás.

Csökkenhet a helyzetváltoztatások száma, így mindennapi használata komplexen hat szervezetünk harmóniájára, egészségi állapotára; oldja a gerinc vonalában végig húzódó ún. "kormányzó meridián" blokkjait, és jótékony hatással van az izom, és érgörcsökre is. Emellett mélyebb alvást, kipihentebb ébredést biztosít!

Antibakteriális kivitelben gyártjuk, különös hangsúlyt fektetve az egészségügyi tényezőre. Fő előnye, hogy ellenáll a gombáknak, baktériumoknak; ezért allergiásoknak is ajánlott. Az Alvásstúdió Memory Program Matrac hosszú távon segít Önnek a teljes értékű alvás feltételeinek megteremtésében!

Különböző méretekben, ALOE VERA huzatokkal gyártjuk az eltérő igényeknek megfelelően.

 

Az Aloe Vera huzat főbb jellemzői:

Aloe Vera

  • Több ezer éves alkalmazás a gyógyításban
  • Védelmet nyújt a baktériumok, mikroorganizmusok és gombák ellen
  • Védelmet nyújt a rovarok ellen
  • Toxikus hatású anyagok felhasználása nélkül készül
  • Frissítő, nyugtató hatású, jó közérzetet biztosít
  • Puha, kellemes tapintású

 

Klikkeljen és vásároljon kedvező áron az Alvásstúdió Memory Program párnái és matracai közül!

 

 

Prospektusunk:

AlvásStúdió Memory Program™ prospektus

AlvásStúdió Memory Program™