Ingyenes házhozszállítás

80.000,- Ft érték felett

Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, PayPal

Egészségpénztári vásárlás

Könnyen, egyszerűen

Bemutatótermünk Szegeden

Közel 20 év tapasztalat

Üzletünk

Miért AlvásStúdió?

2023.03.20 13:58

Miért AlvásStúdió?

 

,,Célunk a fogyasztó számára olyan kényelmi alternatívák kialakítása, melyek biztosítják a változó igények teljes körű kielégítését. Olyan megoldásokat kínálunk, melyek szem előtt tartják a biztonságos, egészséges, környezettudatos, és legújabb technológiai eljárásokat. Emellett, hogy képesek legyünk lépést tartani a fogyasztói társadalom gyorsuló életmódját kísérő változó, és növekvő igényekkel."

 

Mert mi, az AlvásStúdió munkatársai igyekszünk több lehetőséget biztosítani vásárlóinknak, hiszen az üzletünkben is kiválaszthatják a kívánt terméket, szaktudásunkkal segítve, hogy ráleljenek a tökéletes ágybetétre, alváskiegészítőre, emellett matrac webáruházunkban, illetve párna paplan webáruházunkon keresztül is vásárolhatnak.
Ha a külföldön élő rokonaiknak szeretnének kedveskedni egy meleg paplannal, vagy párnával, nemzetközi webáruházunk erre is megoldást kínál, amit  pillow-duvetworld.eu website címen találnak meg. 
Üzletünk elhelyezkedés a városon belül különösen kedvező, mivel rendelkezünk ingyenes parkolási lehetőséggel, így az autóval érkező érdeklődőknek nem okoz kellemetlenséget a parkolás. Üzlethelyiségünk mellett helyezkedik el közvetlen egyik raktárhelységünk, így könnyen, hatékonyan megtudjuk oldani a termékek tárolását, személyes átvétel során pedig átadását.

Bemutatótermünk kutya, illetve macska barát, így szívesen látjuk látogatása során házi kedvencét is.

 

 

Cégünk maximálisan vevőközpontú, buzgóságunkból adódóan minden kérésnek próbálunk eleget tenni. Sok matracüzletnél nagy hátrány, hogy nem gyártanak személyre szabott méretben, és maximálisan ragaszkodnak a gyártási sémákhoz, folyamatokhoz. A mi cégünknél szinte bármely típusú matracot, bármely méretben megtudja rendelni, amit fontos kiemelni, hogy kedvező időintervallumban.
Az ágyaink esetében is hatalmas kínálatot biztosítunk, mind bőrszövet, szövet, fa alapanyagból.

Egyedi kéréseknek is próbálunk eleget tenni, és minden megoldást felkutatni, hogy a vásárlók elégedettek legyenek üzletpolitikánkkal.

Telefonos, internetes, és személyes tájékoztatást nyújtunk bármely érdeklődőnek maximum fél napos válaszidő elteltével. A legtöbb rendelést a legrövidebb idő alatt próbáljuk kapacitásukból adódóan teljesíteni, és a vevőhöz eljuttatni. Az egész ország területére szállítunk futárszolgálatainkkal. Szegeden és környékén személyesen kiszállítjuk a rendelt termékeket, és vállaljunk annak összeszerelését, amennyiben erre igényt tartanak ügyfeleink.

Akik bizonytalanok a matrac választás során, nagy segítség számukra, hogy bemutató matracainkat rendelkezésükre bocsátjuk azokra a napokra, amikor zárva tartunk, így megbizonyosodhatnak arról, hogy a legtökéletesebb ágybetétet választják.
A webáruházak tematikus kialakítása segít, hogy a keresett terméket könnyebben megtalálják. A honlapokon több ezer márkás termék megtalálható: egészen az olcsóbbaktól a versenyképes, illetve luxus árukig.

Internetes felületünk minden webergonómiai alapelvnek megfelel, felhasználóbarát, és idősebbek, kisebbek is egyszerűen kezelhetik. Kialakításakor különösen figyeltünk, hogy az idősebb korosztály is könnyen kezelhesse, és a kosár, illetve főbb modulok a színvakok számára is gond nélkül megtalálhatóak legyenek. Minden rendelést e-mailben visszaigazolunk, és telefonos egyeztetést is eszközölünk amennyiben szükséges.

Az AlvásStúdióban a minőség az első. Sok időt, és energiát fektettünk abba, hogy megalkossuk ezt a rendkívül felhasználóbarát honlapot, mely igazán élvezetes élményt nyújt, és egyszerűvé varázsolja a vásárlást Önnek.
A tapasztalatainkból, és kutatásainkból kifolyólag azonban azt is belátjuk, hogy a sikeres üzlet nem csak egy ragyogó honlapon, vagy üzleten múlik, hanem a minőségi szaktudáson, és szolgáltatásokon is. Ebből a megfontolásból fektettünk annyi időt abba, hogy biztosítsuk az internetes rendszerünk üzemeltetését, ami a vásárlók számára a lehető legkényelmesebb, és választási lehetőséget nyújt arra, hogy felvegye velünk a kapcsolatot, valamint hatékony és eredményes munkát tudjunk végezni.
Hiszünk abban, hogy a minőségbiztosítással kapcsolatos tapasztalataink, ismereteink megkülönböztetnek minket a versenytársainktól, és a különbséget Ön is észreveszi.

Érdeklődését, és a visszajelzését akár a honlappal, akár a szolgáltatásainkkal kapcsolatban a következő email címre  szívesen várjuk: info@alvasstudio.hu

Matrac vásárlásról

 

Az emberek többsége úgy véli, hogy egy új matrac megvásárlása nem nehéz dolog, csak el kell menni az üzletbe, megnézni néhányat, végül hazavinni egyet. A legtöbb matrac áruház azon van, hogy megkönnyítsék a választást, de mi extra szolgáltatást is nyújtunk, ami elősegíti az egyszerűbb döntést.
A hozzáállásunk eredménye az a sok elégedett ügyfél, akik jól alszanak, reggelente megfiatalodva ébrednek, és frissen állnak az új nap elé.
A sok éves szakmai tapasztalat révén tudjuk, hogy a matracvásárlás kiemelkedően fontos döntés. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy példátlan szolgáltatást nyújtsunk Önnek, és bátran képviseljük termékeinket, amelyek hosszú évekre biztosítják a kényelem és elégedettség érzését.
Miért AlvásStúdió?