Ingyenes házhozszállítás

80.000,- Ft érték felett

Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, PayPal

Egészségpénztári vásárlás

Könnyen, egyszerűen

Bemutatótermünk Szegeden

Közel 20 év tapasztalat

Blog

Miért vásároljunk újra-új alapanyogból készült termékeket?

2022.09.02 14:22
Miért vásároljunk újra-új alapanyogból készült termékeket?

A fenntarható technológiával előállított termék(ek) vásárlásával a jövőnkről gondoskodunk! Hiszen minden tettünk nyomot hagy a világban. Életünk hétköznapi döntésein múlik, hogy milyenné formáljuk bolygónkat.

Billerbeck Coral termékek

Minden tettünk nyomot hagy a világban. Életünk hétköznapi döntésein múlik, hogy milyenné formáljuk bolygónkat.

 

Funkcionális  száltöltetű ágyneműinket környezetkímélő újra-új nyersanyagok felhasználásával készítettük: magas tisztaságú károsanyagmentes ocean-plastikból.

 

Coral termékeink anyaga remek pára-áteresztő képességű és hypoallergén. Használata során a kényelemről remek formatartás gondoskodik, érintése puha.

 

Mára felnőtt egy nemzedék, aki igényes és elszánt felelősséget igyekszik viselni a környezetünkért. Mi is hitet tettünk arra, hogy az unokáinktól kölcsönkapott környezetünket megóvjuk és tisztán tartsuk.

Az alapanyagokat gyártó ipari háttér fejlődésének köszönhetően termékeink tökéletesítése már a környezetterhelés radikális csökkentése mellett érjük el.

Ezért a szintetikus alapanyagok kiválasztásakor átállunk a kompromisszumok nélkül teljes értékű, kiváló minőségű és tisztaságú „újra új” nyersanyagokra. Amely szükséges műanyagok viszont jelenleg nem érhetők el újrahasznosított változatban, azokhoz a természetbe hamar visszaépülő, komposztálható nyersanyagok felhasználását követeljük meg.

A Billerbeck Budapest Kft. termékeinek fejlesztése során mindig élenjáró megoldásokat vezetünk be. Az „újra új” és lebomló anyagok tudatos választásával az életnek adunk esélyt.

Megtiszteltetés számunkra, ha Ön is velünk tart.

GYIK:

- Mi közöm van nekem az óceánok szennyezéséhez?

A kiürült PET palackok jelentős része árkokon, patakokon, majd folyókon át utazva az óceánokban köt ki, ahol gigantikus hulladékszigeteket alkotva lebeg. Ez a szintetikus szemét nem része az elővilágnak, nem bomlik le gyorsan és nem épül be újra. A műanyag hulladékok és ezek letöredezett darabjai a tengeri élővilágot veszélyeztetik, néhány fajt egyszerűen kivégeznek.

 

-Mit számít ez az egy CORAL termék a környezet védelme érdekében?

 Akár több ezer évet is befolyásolhatunk egyetlen környezettudatos döntéssel: higgadt becslések szerint is több ezer év a poliészter lebomlási ideje.

 

- Ez szemétből van? Nem lesz tőle valami bajom?

Az alapanyag valóban felhasználás utáni hulladék. A fejlett feldolgozási technológia viszont manapság már exkluzív tisztaságú alapanyagot tár fel ebből a kihalászott palack tömegből. Az óceánok flakonszigetei értékes nyersanyagoforrások. A korszerű és ellenőrzött újrahasznosítás során káros szennyezőktől megtisztított anyagokat kapunk, aminek a használata nem jelent kockázatot.

 

- Miért vásároljak "újra-új" terméket?

Több szempontból is okos döntés újrahasznosított terméket vásárolni! Amellett, hogy megszabadítjuk a környezetünket a felhalmozódott hulladéktól, fenntartható módon, kőolaj kitermelése nélkül juthatunk gyakran használt szintetikus anyagokhoz.

 

- Mit tudok én hozzátenni a környezetvédelemhez?

Korszerűen tudatos hozzáállásunkkal takarékoskodunk az energiafelhasználással és szelektíven gyűjtjük a szemetet. DE vásárlási szokásaink is sokat számíthatnak: a jó minőségű, hosszú távon használható árukat kedveljük, amelyek újrahasznosítható vagy komposztálható alapanyagokból készültnek. Emellett büszkén használjuk "újra-új" nyersanyagból készült termékeket is, ha azok minőségi megmunkálással és termékbiztonságukkal elnyerik a bizalmunkat.

 

Tekintse meg Billerbeck Coral termékeket itt!