Ingyenes házhozszállítás

80.000,- Ft érték felett

Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, PayPal

Egészségpénztári vásárlás

Könnyen, egyszerűen

Bemutatótermünk Szegeden

Közel 20 év tapasztalat

Blog

Billerbeck termékek

2022.07.25 14:18
Billerbeck termékek

,,Az elmúlt csaknem egy évszázad során a termékfejlesztéseinkkel minden egyes ember számára elérhető, ideális alváskörülményeket biztosító termékpalettát hoztunk létre."  - Üde, innovatív, életigenlő, ízlésesen érzéki, divatos, trendi.  -

Billerbeck ágy, matrac, párna, paplan

 

,,Az elmúlt csaknem egy évszázad során a termékfejlesztéseinkkel minden egyes ember számára elérhető, ideális alváskörülményeket biztosító termékpalettát hoztunk létre. A legmodernebb fejlesztésekhez, az alvási szokások rendszeres vizsgálatához, a Billerbeck "Schlaf und Gesundheit" Alapítvány innovatív kutatási eredményeihez igazítva állítottuk össze paplan, párna, matrac és ágy kínálatunkat, melyet magasan képzett magyar szakemberek állítanak elő, egy tradicionális, kompromisszummentes márkát képviselve."

 

Billerbeck - Minőség és innováció az álomhoz

A Billerbeck márka egy hosszú múltra visszatekintő német vállalat, amely a kiváló minőségű ágynemű és alvásra szolgáló termékek terén szerezte meg az elismerést. Az alapítása több mint 100 évre nyúlik vissza, és azóta is az álomminőség és a magas színvonalú alvás iránti elkötelezettség jellemzi.

 

Billerbeck párnák

Az egyik legfontosabb jellemzője a Billerbeck termékeknek az alapos kutatás és fejlesztés, amelyre a cég nagy hangsúlyt fektet. Az innováció, a legújabb alváskutatások és az ügyfél visszajelzések figyelembevétele segíti őket abban, hogy folyamatosan fejlesszék termékeiket, és megfeleljenek az alvással kapcsolatos változó igényeknek.

 

Billerbeck gyár

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billerbeck vállalat a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot is kiemelt szempontként kezeli. Olyan termékeket kínálnak, amelyek környezetbarát anyagokból készülnek, és fenntartható gyártási folyamatokkal rendelkeznek. A vállalat elkötelezett abban, hogy hozzájáruljon a környezeti terhelés csökkentéséhez, miközben magas minőséget és teljesítményt biztosít.

Billerbeck matracok, párnák nagy választékban

 

A Billerbeck márkát az általuk nyújtott megbízhatóság és minőség teszi kiemelkedővé. Választékukban megtalálhatók a prémium kategóriás termékek, amelyek magas minőségű anyagokból készülnek, és gondoskodnak az optimális alvási környezetről. A Billerbeck márkájú matracokat, párnákat és egyéb termékeit sokan választják az egészséges alvás és a kényelem érdekében.

Összességében a Billerbeck márkája a minőség, a kényelem és az innováció szinonimája az álomminőség terén. 

 

BILLERBECK DREAMLINE COLLECTION

 

Billerbeck Dreamline Collection

Üde, innovatív, életigenlő, ízlésesen érzéki, divatos, trendi. 

Attraktív, elegáns, nemes, természetes anyagok. 
Optimális ár-érték arány. Hosszú távon ideális megoldás. 
Kényelmes, lezser, de mégis fegyelmezett.

BILLERBECK „ A MÁRKA!”

 

Billerbeck - A márka!

Nemcsak egy paplan vagy egy ígéret, hanem egy ÉLETMÓD! 

Alváskultúra, életminőség, az alvás örömét jelképezi. 
Kiemelkedő ár-érték és teljesítmény viszony. 
Kompromisszummentes, szigorú első osztályú kivitelezés.

FEELINGS BY BILLERBECK

Billerbeck Feelings

 

Megkülönböztető konstrukció, hagyományos alapanyagok. 
Fiatalos megjelenés. 
Árorientált termékek még mindig kompromisszummentes használati értékkel.

 

ORANGE LABEL

 

Orange Label - egy kivételes alkalom

Egy kivételes alkalom.

Különleges termékek, elérhető áron.
Rendszeresen megjelenő újdonságok, széles választékban.
Üde, friss megjelenés, megbízható minőség.

 

 

Egy jó nap éjszaka kezdődik - Ennek a szlogennek a jegyében fejti ki igen magas színvonalú gyártási és termékfejlesztési tevékenységét az ágyneműgyártás területén a közel 100 éves hagyományokkal büszkélkedő németországi családi vállalkozásból kifejlődött - nemzetközi cégként méltán népszerűvé vált - Billerbeck cégcsoport.

Fő tevékenységük az alváskultúrával kapcsolatos termékek (párnák, paplanok, matracok, ágyak, ágyrácsok, plédek, ágyneműhuzatok, lepedők) gyártásából, beszerzéséből, illetve ezen termékek forgalmazásából áll. Manapság a Billerbeck márkanévről már mindenkinek az igen magas színvonalon, a legkorszerűbb gyártástechnológiával és különleges kézi munkával gyártott első osztályú paplanok, párnák, matracvédők, matracok és ágyak jutnak eszébe, amelyek mind az egészséges, nyugodt, pihentető alvást segítik elő.

A Billerbeck cégcsoport nem csupán paplanokat, párnákat, és egyéb termékeket kínál, hanem egy komplett alvásrendszert, a tökéletes, egészséges alváskörülményeket, megteremtő alváskultúrát!

 

Billerbeck - Gyártásunk bemutatása

 

GYÁRTÁS BEMUTATÁSA

A Billerbeck Budapest Lakástextil Kft. sikeres működése érdekében arra törekszik, hogy az általa gyártott és forgalmazott termékekkel elérje a megrendelők, rajtuk keresztül a fogyasztók teljes megelégedettségét. Más szóval: az általuk gyártott termékek minősége, technikai-technológiai színvonala, és vevőszolgálati teljesítményük folyamatosan feleljen meg a megrendelők és a fogyasztók által megfogalmazott és elvárt igényeknek.

De nézzük meg, hogy hogyan is készülnek a paplanok, és a párnák! 

 

 

HIGIÉNIA ÉS TISZTASÁG

A higiéniai és tisztasági előírások az első pillanattól kezdve központi elemét képezik gyártástechnológiának, már beszállítói partnerek kiválasztásakor is. Egy nap átlagosan 7 órát töltünk ágyneműink ölelésében, ezért a kompromisszummentes higiéniai előírások döntő részét képezik az vállalati politikájuknak.

 

 

KÖZÉPPONTBAN A MINŐSÉG

Összhangban a minőségügyi és az általános működési irányelvekkel, a minőségügyi rendszerük állandó fejlesztése a vezetés minden szintjének feladata és felelőssége. A cég az általa végzett munkával igyekszik a vevőink megelégedettségének és bizalmának folyamatos fenntartására és megerősítésére.

 

 

TECHNOLÓGIAI HÁTTÉR FEJLESZTÉSE

Technológiai, technikai hátterük folyamatos korszerűsítésével javítják munkafeltételeiket és igazodnak a megrendelőink mindenkori igényéhez.

,,A beszállítóinktól elvárjuk, hogy elkötelezettek legyenek céljaink iránt, és az anyagok, kellékek, műszaki anyagok megfelelő minőségével, a határidők tartásával segítsék munkánkat, hogy eleget tehessünk a megrendelők és rajtuk keresztül a fogyasztói elvárásoknak. Elvárjuk, hogy minden munkatársunk legjobb tudásával és személyes felelősségével, járuljon hozzá minőségpolitikánk megvalósulásához, ezáltal a Billerbeck Budapest Lakástextil Kft. szakmai hírnevének erősítéséhez."

De miért is jók a Billerbeck matracok? A videót megnézve választ találunk erre a kérdésre! 

 

Paplan, párna gyártás telephelye Szeghalom, amíg a matracok telephelye fővárosunk, Budapest. 

Billerbeck gyártás