Ingyenes házhozszállítás

80.000,- Ft érték felett

Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, PayPal

Egészségpénztári vásárlás

Könnyen, egyszerűen

Megbízható bolthálózat

Több, mint 15 év tapasztalat

Blog

Billerbeck termékek

2022.07.25 14:18
Billerbeck termékek

,,Az elmúlt csaknem egy évszázad során a termékfejlesztéseinkkel minden egyes ember számára elérhető, ideális alváskörülményeket biztosító termékpalettát hoztunk létre."  - Üde, innovatív, életigenlő, ízlésesen érzéki, divatos, trendi.  -

Billerbeck ágy, matrac, párna, paplan

 

,,Az elmúlt csaknem egy évszázad során a termékfejlesztéseinkkel minden egyes ember számára elérhető, ideális alváskörülményeket biztosító termékpalettát hoztunk létre. A legmodernebb fejlesztésekhez, az alvási szokások rendszeres vizsgálatához, a Billerbeck "Schlaf und Gesundheit" Alapítvány innovatív kutatási eredményeihez igazítva állítottuk össze paplan, párna, matrac és ágy kínálatunkat, melyet magasan képzett magyar szakemberek állítanak elő, egy tradicionális, kompromisszummentes márkát képviselve."

BILLERBECK DREAMLINE COLLECTION

 

Billerbeck Dreamline Collection

Üde, innovatív, életigenlő, ízlésesen érzéki, divatos, trendi. 

Attraktív, elegáns, nemes, természetes anyagok. 
Optimális ár-érték arány. Hosszú távon ideális megoldás. 
Kényelmes, lezser, de mégis fegyelmezett.

 

 

BILLERBECK „ A MÁRKA!”

 

Billerbeck - A márka!

Nemcsak egy paplan vagy egy ígéret, hanem egy ÉLETMÓD! 

Alváskultúra, életminőség, az alvás örömét jelképezi. 
Kiemelkedő ár-érték és teljesítmény viszony. 
Kompromisszummentes, szigorú első osztályú kivitelezés.

 

 

FEELINGS BY BILLERBECK

 

Billerbeck Feelings

 

Megkülönböztető konstrukció, hagyományos alapanyagok. 
Fiatalos megjelenés. 
Árorientált termékek még mindig kompromisszummentes használati értékkel.

 

ORANGE LABEL

 

Orange Label - egy kivételes alkalom

Egy kivételes alkalom.

Különleges termékek, elérhető áron.
Rendszeresen megjelenő újdonságok, széles választékban.
Üde, friss megjelenés, megbízható minőség.

 

 

Egy jó nap éjszaka kezdődik - Ennek a szlogennek a jegyében fejti ki igen magas színvonalú gyártási és termékfejlesztési tevékenységét az ágyneműgyártás területén a közel 100 éves hagyományokkal büszkélkedő németországi családi vállalkozásból kifejlődött - nemzetközi cégként méltán népszerűvé vált - Billerbeck cégcsoport.

 

Fő tevékenységünk az alváskultúrával kapcsolatos termékek (párnák, paplanok, matracok, ágyak, ágyrácsok, plédek, ágyneműhuzatok, lepedők) gyártásából, beszerzéséből, illetve ezen termékek forgalmazásából áll. Manapság a Billerbeck márkanévről már mindenkinek az igen magas színvonalon, a legkorszerűbb gyártástechnológiával és különleges kézi munkával gyártott első osztályú paplanok, párnák, matracvédők, matracok és ágyak jutnak eszébe, amelyek mind az egészséges, nyugodt, pihentető alvást segítik elő. A Billerbeck cégcsoport nem csupán paplanokat, párnákat, és egyéb termékeket kínál, hanem egy komplett alvásrendszert, a tökéletes, egészséges alváskörülményeket, megteremtő alváskultúrát!

 

Billerbeck - Gyártásunk bemutatása

 

GYÁRTÁSUNK BEMUTATÁSA

A Billerbeck Budapest Lakástextil Kft. sikeres működése érdekében arra törekszik, hogy az általa gyártott és forgalmazott termékekkel elérje a megrendelők, rajtuk keresztül a fogyasztók teljes megelégedettségét. Más szóval: az általunk gyártott termékek minősége, technikai-technológiai színvonala, és vevőszolgálati teljesítményünk folyamatosan feleljen meg a megrendelők és a fogyasztók által megfogalmazott és elvárt igényeknek.

 

 

HIGIÉNIA ÉS TISZTASÁG

A higiéniai és tisztasági előírások az első pillanattól kezdve központi elemét képezik gyártástechnológiánknak, már beszállítói partnereink kiválasztásakor is. Egy nap átlagosan 7 órát töltünk ágyneműink ölelésében, ezért a kompromisszummentes higiéniai előírások döntő részét képezik az vállalati politikánknak.

 

 

KÖZÉPPONTBAN A MINŐSÉG

Összhangban a minőségügyi és az általános működési irányelvekkel, a minőségügyi rendszerünk állandó fejlesztése a vezetés minden szintjének feladata és felelőssége. A megrendelőinkkel, beszállítóinkkal egyaránt hosszútávú kapcsolatra törekszünk. A Billerbeck Budapest Lakástextil Kft. és ezen belül minden munkatársa az általa végzett munkával igyekszik a vevőink megelégedettségének és bizalmának folyamatos fenntartására és megerősítésére.

 

 

TECHNOLÓGIAI HÁTTÉR FEJLESZTÉSE

Technológiai, technikai hátterünk folyamatos korszerűsítésével javítjuk munkafeltételeinket és igazodunk a megrendelőink mindenkori igényéhez. A beszállítóinktól elvárjuk, hogy elkötelezettek legyenek céljaink iránt, és az anyagok, kellékek, műszaki anyagok megfelelő minőségével, a határidők tartásával segítsék munkánkat, hogy eleget tehessünk a megrendelők és rajtuk keresztül a fogyasztói elvárásoknak. Elvárjuk, hogy minden munkatársunk legjobb tudásával és személyes felelősségével, járuljon hozzá minőségpolitikánk megvalósulásához, ezáltal a Billerbeck Budapest Lakástextil Kft. szakmai hírnevének erősítéséhez.

 

Paplan, párna gyártás telephelye: Szeghalom
Matracgyártás telephelye: Budapest

 

Billerbeck gyártás