Ingyenes házhozszállítás

80.000,- Ft érték felett

Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, PayPal

Egészségpénztári vásárlás

Könnyen, egyszerűen

Bemutatótermünk Szegeden

Közel 20 év tapasztalat

Beszállítóink

Konfor

2023.03.23 15:14
Konfor

Törökország vezető matrac és bútorgyártó vállalata! 

A Konfor cég matrac, illetve bútorgyár, mely 45 éve jött létre Törökországban. Hazájában több mint 500 üzletbe szállítják termékeiket, és 42 országba exportálnak. A gyár négy évtizedes fennállása alatt komoly tapasztalatokat szerzett fekvőbetétek és bútorgyártás terén. 

2004-ben német és olasz technológiát vezettek be gépparkjukba, hogy európai színvonalon tudják kiszolgálni az ügyfeleket. Az alapanyagok minősége pedig a legszigorúbb európai igényeket is bőven kielégíti. 

 

A matrac gyártásba betekintést nyerhet a videóra kattintva, méghozzá 02:45-től. 

 

A modern gyártási technológia által elért kiváló minőség lehetővé teszi, hogy maximális ügyfélközpontúság jellemezze a céget, így a rugótestekre 10 év garanciát vállal a cég. A gyár kapacitása lehetővé teszi, hogy rövid határidővel nagyobb megrendeléseket teljesítsenek. 

Cégük elkötelezett az innováció, a kiváló minőség és a megújuló tervezés iránt, hogy a legjobb matracokat és bútorokat nyújtsa Önnek és otthonának.

Konfor gyár

A Konfor egyesíti a hagyományt a modern technológiával, hogy a legoptimálisabb alvási és pihenési élményt biztosítsa. Matracaik kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, hogy megfeleljenek az egyéni igényeknek és elvárásoknak. Az átfogó kutatás-fejlesztési tevékenységnek köszönhetően folyamatosan tökéletesítik termékeiket.

Azonban nemcsak matracokkal foglalkoznak. A Konfor széles választékban kínál bútorokat is, melyek stílusosak és praktikusak egyaránt. Ágykeretek, kanapék, ülőgarnitúrák és étkezőbútorok egyaránt megtalálhatók kínálatukban.

Boldog, ugráló kisfiú

A Konfor csapata magasan képzett szakemberekből áll, akik elkötelezettek az ügyfelek elégedettsége iránt. A Konfor elkötelezett a fenntarthatóság iránt is. A termelési folyamatokban arra törekszenek, hogy minimalizálják a környezeti terhelést, és környezetbarát anyagokat használjanak. 

 

Aktuális katalógus itt érhető el >>>