Ingyenes házhozszállítás

80.000,- Ft érték felett

Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, PayPal

Egészségpénztári vásárlás

Könnyen, egyszerűen

Bemutatótermünk Szegeden

Közel 20 év tapasztalat

Környezettudatos termékek

Környezettudatos párnák, matracok és paplanok vásárlása érdemes, hiszen fenntartható anyagokból készülnek, kedvezőbb hatással vannak az egészségünkre, emellett hosszabb távú megoldást jelentenek, támogatva a fenntartható gyártást és felelős fogyasztást. 

A bolygó védelme létfontosságú, mert az életünk függ tőle! Közvetlen felelősségünk megőrzi az élőhelyünket és az éghajlatot, valamint biztosítani a jövő generációi számára a fenntartható jövőt! 

Milyen termékek vásárlásával lehetünk környezettudatosak?

Újrahasznosított poliészter (GRS):

A GRS (Global Recycle Standard) egy nemzetközileg elismert tanúsítvány, mely garantálja, hogy a tanúsított termékek PET palackok újrahasznosításával készültek. A palackokat összegyűjtik, préselik, majd tisztítják, hogy granulátumokat hozzanak létre, amelyből a textilipar poliészter fonalát gyártják. Ez a fonal könnyen kezelhető, mosható, és hosszú élettartammal rendelkezik, így a belőle készült termékek tartósak és rugalmasak.

Biopamut:

A biopamut előállításához nem alkalmaznak környezetszennyező vegyszereket. A pamut a textilipar legfontosabb nyersanyaga, mely a gyapotról leválasztott szál. A világ fő gyapottermelő országaiban a termelékenység növelése érdekében jelentős mennyiségű műtrágyát és növényvédőszert használnak, ami egészségtelen. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint fontos ezeknek a káros hatásoknak a megszüntetése. Ennek érdekében fejlesztették ki a biopamutot, mely előállítása során biológiai hatású rovarirtószereket és a génmanipulációt is elhagyták.

Zero PUR:

Tökéletesen poliuretán-mentes matracok. Ezek a matracok garantáltan nem jelentenek kockázatot sem az egészségre, sem a természeti környezetre! A megoldás forradalmian új, noha az alkalmazott technikai megoldások évtizedek óta beváltak, ezért egy Billerbeck Zero PUR matrac sok évig időtálló. Négy új termék jelent meg ebben a kollekcióban. Mindegyik egy-egy korábbi nagy sikerű matrac átdolgozása úgy, hogy azok legjobb tulajdonságai megmaradtak.

Összességében tehát a környezettudatos párnák, paplanok és matracok vásárlása nemcsak az egyéni egészségünkre és komfortérzetünkre lehet jó hatással, hanem hozzájárulhat a fenntarthatóbb életmód kialakításához és a környezet védelméhez is.

Válassz tudatosan, légy a változás motorja!

 

 

 

A Billerbeck Andria termékcsalád pamut töltetű párnája.

24-48 óra Expressz Szállítás!
12 800 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

A Billerbeck Andria termékcsalád pamut töltetű párnája.

24-48 óra Expressz Szállítás!
8 800 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez