Ingyenes házhozszállítás

80.000,- Ft érték felett

Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, PayPal

Egészségpénztári vásárlás

Könnyen, egyszerűen

Bemutatótermünk Szegeden

Közel 20 év tapasztalat

Beszállítóink

Ted

2023.03.09 15:51
Ted

TED matracok méltán elismertek Európa szerte! 

TED matrac márka Bulgária egyik vezető matracmárkájává vált az elmúlt pár évtizedben. Az 1995-ben alapított TED matrac és kárpitos termékeket gyártó üzem nagyon rövid időn belül a matracgyártás egyik fellegvára lett.

Sikere a márkának az innovatív és vevőközpontú termékfejlesztésben, és a dolgozók által nyújtott értékes tanácsok és tapasztalatok integrálásában rejlik. A TED Rugós matracok számtalanszor bizonyítottak már Nyugat-Európai piacokon is. A legelismertebb LGA teszteken maximális pontszámot kaptak a TED bonellrugós matracok.

 

A TED alkotói és fejlesztői csapata hisz a holisztikus megoldásokban, így a nap végén nem egyszerűen csak egy termék születik, hanem a természet, az ember és a technológia megfelelő egyensúlyával létrehozható a kívánt szinergia.

A TED matracgyártó vállalat egyike azon kevés matracgyártó cégeknek, akik a bonell- és zsákrugós matracokat vákuum matracként állítják elő, azaz a kész terméket egy erre a célra kifejlesztett vákuumcsomagoló géppel henger alakúra csomagolják, a szállítási költség minimalizálásával, így csökkentve tovább a termék végső fogyasztói árát, hogy a TED matracok a lehető legkedvezőbb áron juthassanak el a felhasználóhoz.

A TED matracokat gyártó vállalat 22 000 m2 alapterületével egy igen meghatározó méretű vállalkozás az európai kontinensen.

 

Elmélyült ergonómiai kutatómunkának, és magas szintű műszaki, illetve tudományos tevékenységnek köszönhetően alakították ki matracaikat. A fejlesztést tartós, folyamatos próba és ellenőrzés követi. A tervezéstől az anyagok aprólékos kiválasztásáig a vásárló kényelme, egészséges és nyugalmas pihenése az elsődleges szempont. 

Ismerje meg Ön is a TED álomvilágát, adja át testét a gyógyító alvás pihentető erejének!

TED termékkatalógust ITT találja (PDF)