Ingyenes házhozszállítás

80.000,- Ft érték felett

Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, PayPal

Egészségpénztári vásárlás

Könnyen, egyszerűen

Bemutatótermünk Szegeden

Közel 20 év tapasztalat

Beszállítóink

Möbelstar

2023.06.15 16:19
Möbelstar

A Möbelstar pontosan tudja, hogy a bútorválasztás hosszú távú döntés. Termékeik között megtalálhatóak szekrények, komódok, ágyak és egyéb kiegészítők. A gondosan kiválasztott alapanyag, valamint a részleteiben is kidolgozott kivitelezés teszi egyedivé bútoraikat.  

A cég üzletpolitikája, hogy minőségi termékeket kínáljon megfizethető áron! Borovi fenyő ágykeretei és bútorai igen népszerűek, mivel a borovi fenyőfa egy könnyű és tartós faanyag.

Möbelstar hálószoba

 

Itt van néhány általános vélemény és jellemző a borovi fenyővel kapcsolatban:

Tartósság: A borovi fenyőfa jó minőségű és tartós anyagnak számít, ami azt jelenti, hogy az ágykeretek és bútorok hosszú élettartammal rendelkezhetnek. Ha megfelelően gondoskodnak róluk és rendszeresen karbantartják, akkor sokáig megőrizhetik eredeti állapotukat.

Természetes megjelenés: Az ágykeretek és bútorok gyakran egyszerű és letisztult dizájnnal rendelkeznek, ami természetes és kellemes légkört teremt a hálószobában vagy más helyiségekben.

Fa forgács

Festhetőség: A borovi fenyőfa jól fogadja a festéket, így lehetőség van a bútorok személyre szabására. Ha szeretnél más színt vagy stílust adni az ágykereteknek vagy bútoroknak, könnyedén festheted vagy lazúrozhatod őket.

Megfizethetőség: A borovi fenyőfa általában közepes árkategóriába tartozik, ami azt jelenti, hogy az ágykeretek és bútorok megfizethető áron elérhetők. Ez a faanyag jó alternatívát jelenthet a drágább fafajtákhoz képest, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a minőség terén.

Möbelstar borovi fenyő kiegészítők

Európában a két leginkább elterjedt fenyőfa fajta, amellyel a bútoripar dolgozik: a lucfenyő és a borovi fenyő.

Bár ádáz viták folynak arról, hogy melyik a jobb vagy szebb alapanyag a fenyőbútor készítéséhez, de ez legtöbbször csupán hit kérdése. Ugyanis egy termék esztétikai megjelenése vagy minősége meglepő módon inkább függ a gyártástechnológia betartásától, mint a fenyőfa fajtájától.

A fenyőbútor készítésének alapanyaga leggyakrabban a táblásított fenyő. Ennek minősége máris a kész bútor minőségének az alapja. A táblásított fenyőfa előállításának menete következő:

A kivágott és kérgétől megszabadított fenyőt a további felhasználási igények megfelelően felfűrészelik. Ekkor a fa még jelentős mennyiségű vizet tartalmaz. A fenyőfát tehát elővigyázatosan szárítani kezdik. A fenyőfa sejtjei üregesek, így sok vizet tudnak tárolni. Ez párolog el elsőnek. Mikor már a sejtfalban lévő víz is eltávozik a fa zsugorodni kezd. A beltéri felhasználáshoz a fenyőfa nedvességtartalmát 6-10% közé kell levinni, amit szárítókamrák használatával érnek el. A fenyőfa fajtájától és az aktuális nedvességtartalom függvényében rendkívül körültekintően kell a szárítást elvégezni. Ezek után az egyforma méretre beállított fenyőfa „csíkokat” egy gép egymás mellé illeszti úgy, hogy közben össze is ragasztja. Préselik és szabvány méretű táblákba vágva csomagolják. Ezeket lehet később az áruházakban is megvásárolni és a kívánt felhasználási méretre levágatni.

Möbelstar borovi fenyő nappali

Aktuális katalógus itt érhető el >>>