Ingyenes házhozszállítás

80.000,- Ft érték felett

Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, PayPal

Egészségpénztári vásárlás

Könnyen, egyszerűen

Bemutatótermünk Szegeden

Közel 20 év tapasztalat

Beszállítóink

Bio-Textima

2023.03.09 15:22
Bio-Textima

...Jó alvás, semmi más...

A Bio-Textima matracok, fedőmatracok, lécesbetétek és anatómiai párnák sikere a gyártói tapasztalat, a gondos alapanyag választás és a minőségi munka.

A hálószobacikkek manufakturális és gépesített gyártásában egyaránt nagy tapasztalattal rendelkező vállalkozás termékei Magyarország mellett többek közt Romániában, Ausztriában, Németországban, Svájcban, az Egyesült Államokban, Oroszországban és a Távol-Keleten is megtalálhatóak.


A Bio-Textima néven megszületett márkacsalád napjainkra az egyik legsikeresebb hazai hálószobai márka lett.

Bio- Textima alapító család

,, Szüleink textiliparban szerzett tapasztalatával és jövőbe vetett bizalmával családi vállalkozásunk 1994-ben kezdte meg működését.

Legelső termékünk egy gyógyászati párna volt, amelyet a német piacra készítettünk. Termékkínálatunk bővülése miatt aztán telephely építésébe fogtunk, melynek égisze alatt gyártástechnológiánkat is modernebb alapokra helyeztük. 2009-re már 14 saját márkaüzletet működtetünk, beszállítóként pedig többszáz szaküzletet és lakberendezési áruházat szolgáltunk ki termékeinkkel.

Mindig kerestük az újdonságokat, az Európában, az USA-ban, de még Kínában is szabadalommal védett VitalWOOD farugós matraccsaládunkkal például 2011-ben elnyertük a kölni IMM bútoripari kiállítás innovációs fődíját. Természetesen termékfeljesztésünk mellett vállalkozásunk modernizációjára is nagy hangsúlyt helyezünk, 2019-ben például jelentős digitalizáción esett át gyártóhelyünk.

Jelenleg 3 kontinens 15 országába szállítjuk termékeinket. A legkifinomultabb igényeknek megfelelő, manufakturális körülmények között, kézzel készített luxustermékektől a jól gépesíthető, sorozatgyártásban készített termékekig rendkívül széles termékpalettával és széles szolgáltatásspektrummal dolgozunk. "

BIO-TEXTIMA termékkatalógust ITT találja (PDF)

Bio- Textima gyár