Ingyenes házhozszállítás

80.000,- Ft érték felett

Biztonságos gyors fizetés

SimplePay, PayPal

Egészségpénztári vásárlás

Könnyen, egyszerűen

Bemutatótermünk Szegeden

Közel 20 év tapasztalat

Beszállítóink

ADA

2023.03.09 14:56
ADA

A múltból tanulni és egy sikeres jövőben hinni


Ha az ember tisztában van vele, hogy honnan jött, azt is tudja, merre tart. 1955-ben kezdte el a Derler család, a stájerországi Angerben lévő kis kötélgyártó műhelyében az első matracok gyártását. Ebből a szerény kezdetből emlkedett ki végül az Első Stajerországi Matracgyár. Mára az ADA Európa egyik legjelentősebb bútorgyárává vált. Itt fonódik össze a kézimunka a számítógépek irányította gyártási eljárással. Lelkes dolgozóink pontos és gondos munkával állítják elő ágyainkat, matracainkat, valamint kárpítozott bútorainkat. Termékeink különleges minősége, variálhatósága és gazdag választéka nemzetközi téren is ismetré tette az ADA márkát. Minden gazdasági döntés mérlegelésében az ember áll a középpontban.

 

 

Életteret alkotni öszhangban a termlészettel


,, A személyes élettér megtervezése folyamán már régen nem csak a bútorok formálya és kinézete a mérvadó. Az egész világ kapcsolatokból áll - így bútorainkhoz is kötődünk. Mi mindezzel tisztában vagyunk és ezért fontos számunkra, hogy az Ön életterét a természet adta legértékesebb alapanyagokkal rendezzük be. Emiatt egyedi az ADA minden egyes bútordarabja. Hogy fa, bőr, vagy viasz - először meg kell értenünk környezetünket, hogy természetkímélő gyártás során a belőle nyert anyagokat a legjobb termékek készítésére tudjuk felhasználni. Kreatív, energiával telített, mégis szolíd és hamisítatlan mint maga a természet, ilyennek fogja találni bútorainkat is. "

 

Gondos munkával alkotni


,, Egyik erősségünk bölcsője a magas gyártási fokozat - a saját fűrészműhelytől kezdve, a szivacs konfekción keresztül, egészen a csomagolásig. A munkálatok szinte teljes egészét a vállalat maga végzi. A szükséges anyagokat régi és megbízható, tulnyomó részben osztrák, német és olasz partnerek biztosítják. Többek között ez garantálja bútoraink kítűnő minőségét. A modern technológia felhasználása mellet azonban, jól képzett szakembereink azok akik lelkiismeretes munkájukkal a gyártási folyamtot maghatározzák. Bútoraink formai és működésbeli sokrétűsége kihavást jelent számunkra, nem beszélve a párnás bútorok forgalmának újraformálásáról."

Alapvető a minőség


,,Legfontosabb számunkra vásárlóink elégedettsége. A minőség folyamatos ellenőrzése, a gyártási folyamat javítása, valamint termékeink sorozatbeli gazdagsága mind e célt szolgálja. Ezek vállalatunk téveszthetetlen jellemvonalásai, melyek biztosítják helyünket az új kiviteli országokban. Bútoraink alkotásásban és gyártásában a legfontosabb helyen, az emberekre és környezetre való figyelem vezérel minket. Speciális technikát fejlesztettünk ki erre a célra és számos ADA termék tanúskodik a tudásunk folyamatos gyarapodásáról. Például a párnás bútorok terén szerzett széleskörű ismereteinket, egyedi bőrágyaink készítéséhez használjuk fel."